Del Sci-fi kortfilm på kunstakademiet søger skuespillere

Sci-fi kortfilm på kunstakademiet søger skuespillere

I en meget nær – men meget usandsynlig – fremtid, er der kommet fred på jorden. Men for tv-værten Michael Skov, som har opbygget en præstigefyldt karriere på at dække blodige og gruopvækkende internationale nyheder, bliver verdensfreden begyndelsen på enden for hans eksistensgrundlag. Michael bliver fanget i et absurd moralsk dilemma, da han i sit stille sind ønsker nye uroligheder ude i verden.

World Peace... And Then What? er en sort-humoristisk kortfilm, som sætter utopien om verdensfred på spidsen. Indtil videre er et dygtigt filmhold blevet samlet, og nu søger vi det vigtigste element: skuespillere! Er det dig?

Hovedrollen:
MICHAEL (M, 35-50 år)
Michael har hele sit liv vidst, at han skulle være journalist. Han er en alvorlig/seriøs mand med et stort intellekt, der gør ham karismatisk attraktiv på tv-skærmen. På grund af sit fokus på sin karriere er han stadig single, og han betragter sig selv som gift med sit arbejde. Michael ser sig selv som et godt menneske, men når verdensfreden får ham til at indse, at nyheder om krig, ødelæggelse og død er grundstenen i hans karriere, bliver han i tvivl.

Biroller:
BRIAN (M, 25-35 år)
Brian er en upcoming rival til Michael. Han er friskudklækket tv-trold, som ville finde sig godt tilrette som vært for f.eks. Aftenshowet. I World Peace… And Then What? er han vært for indlandsnyhederne. Brian er kæk og charmerende, men nådesløst fokuseret på sin karriere. En ulv i fåreklæder.

ANNE (F, 40-55 år)
Erfaren nyhedsredaktør. Hun er respektindgydende og dygtig, men hun er også en kynisk pragmatiker. Anne arbejder i høj fart og hektisk. I sit høje tempo holder hun sig ajour med fremskridt og har sin finger på pulsen – nogle gange ved at indgå store redaktionelle kompromiser.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs