Del Studenterrevyen 2017 indkalder til Audition

Studenterrevyen 2017 indkalder til Audition

Den 24. marts har Studenterrevyen premiere inde på HusetKBH og er på plakaten i to uger.
I den forbindelse er der selvfølgelig brug for skuespillere - og i år har revyen det lille twist, at den skal fremføres af mænd.
Så hvis du kan lide at være på, arbejder seriøst og identificerer dig selv som mere eller mindre hankønnet, så er vi ligeglade med din alder, erfaring, form og farve.

Audition til Studenterrevyen 2017 vil finde sted:

d. 12/11 & 13/11
På AFUK,
Enghavevej 82B
2450 København SV


Hvis du kunne tænke dig at være med, så skriv til os og fortæl hvilken af de to dage, der passer dig bedst. Du kan også tilmelde dig ved at udfylde formularen på studenterrevyen.dk. Så sender vi dig mødetidspunket, det præcise mødested, titlerne på de tre sange, du kan vælge imellem samt lidt flere informationer om selve Studenterrevyen 2017.

Tilmeldingsfrist er d. 4 november kl. 12.00.

Til selve auditionen vil der være danse- og improvisationsøvelser i grupper, individuel fremførelse af valgfri monolog og fremførelse af en sang, som du forud for dit fremmøde har valgt ud af tre mulige, og du vil blive mødt af vores instruktør, produktionsleder og koreograf.

Studenterrevyen er en forening baseret på frivillighed. Det betyder, at vi desværre ikke kan tilbyde dig løn for dit arbejde. Prøveforløbet starter ultimo januar og vil forløbe to til tre hverdagsaftener pr. uge og to fulde dage hver anden weekend frem til premieren d. 24 marts. Vi regner med, at du møder op til alle prøve- og spilledage.


Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsener
Nanna Berner, Instruktør
Marie Kirkfeldt, Produktionsleder
Hjalte Andersen, Koreograf


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs