Del Beofilm søger statist til pilot-optagelse.

Beofilm søger statist til pilot-optagelse.

I forbindelse med optagelserne af to pilotscener til spillefilmen Svinehunden søger Beofilm en kvindelig statist I alderen 20-35.
OBS: indebærer nøgenhed.

Komedien 'Svinehunden' handler om den lille forstadsmand PALLE BÆK (40), som er kørt fast i livet med trillinger (!), rutinearbejde og konen SIGNE, som bare bliver mere og mere mavesur. Den gamle drøm om at slå igennem som entertainer og imitator er for længst et sagablot.
Det ultimative mavestød er Palles pludselige fyring fra jobbet og Signe, der får nok, og vil have en pause fra ham. Bunden er nær da han i en desperat druktur opsøges af en mystisk excentrisk karakter, der viser sig at være hans indre SVINEHUND (animeret karakter). Svinehunden har en plan og kender vejen til sjælelig udfrielse og succes!

Den Eneste Ene møder The Mask i denne midtvejskrise komedie instrueret af Stefan Fjeldmark (Terkel I Knibe, Hjælp Jeg er en Fisk, Asterix & Vikingerne m.fl.) og produceret af Morten Kjems Juhl (10 Timer til Paradis m.fl.) for Beofilm.

I pilotscenen besøger Palle Svinehunden på hotellet, hvor en sovende kvinde ligger nøgen på en madras i rummet. For ikke at blive overhørt trækker Svinehunden madrassen med den sovende kvinde ud på hotelgangen og lukker døren.
Det er denne sovende kvinde, der søges statist til.

Optagelserne vil ligge midt/slut november og denne scene tage omkring 4 timer.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs