Del Statister søges.

Statister søges.

Den norske koreograf Mia Habib er på udkig efter statister til sin forestilling A Song to… som skal vises ved ICE HOT Nordic dance platform d. 3. dec. 2016.

Vi søger 30-60 statister der vil være nøgne i to sekvenser i forestillingen.

Lidt praktisk information:
- Forestillingen skal spille d. 3. dec. Kl. 22.00 til 23.15. i Dansehallerne i København.

- Der vil være 1-2 øve dage op til forestillingen, dette vil du få nærmere information om, skulle du være interesseret i at deltage.

- Ønsker du at deltage bedes du sende et billede af dig selv med tætsiddende tøj, eller undertøj, samt en lille beskrivelse på 3-5 linjer om dig selv.

- Opgaven er ulønnet

Herunder finder du lidt mere information om Mia Habib, forestillingen og statisternes rolle.

Den norske koreograf Mia Habib, er uddannet fra Kunsthøksjolen i Oslo, med en master i koreografi. Hun har arbejdet i ind- og udlandet med flere mindre og større produktioner siden hun blev uddannet fra KHiO.

Mia Habib arbejder for tiden med projektet A Song to… Projektet er et værk for 18 dansere og op til 60 statister. Forestillingen havde premiere i Dansens Hus Oslo d. 19. september 2015 under ULTIMA festival, og har siden været spillet i bl.a. Stockholm og Bergen, altid med hjælp fra lokale statister.
Forestillingen er inspireret af monumental kunst, massemønstringer og street-art teknikken parkour. I forbindelse med projektet vil der være sekvenser med op til 50 mennesker på scenen, som løber, går og står i en stor flok.

Vi ønsker at komme i kontakt med mennesker i alle aldre, størrelser, etnicitet og baggrund, så kender du andre der kunne være interesserede i at være statist, må du meget gerne give informationerne.

Håber at hører fra dig.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs