Del Modeller Søkes Til Nytt Designmerke

Modeller Søkes Til Nytt Designmerke

MODELLER SØKES

Klesmerket Osloco skal lanseres i høst 2016, derfor søker vi etter mannlige og kvinnlige modeller mellom 18 og 33 år. Vi trenger modeller til to forskjellige photoshoots i august og september, og et moteshow i oktober. Klesmerket er etisk bærekraftig og kan beskrives som streetwear med pop art design.

Vi vil at våre kvinnlige modeller skal være mellom ca. 165cm og 175cm, og våre mannlige modeller mellom ca. 175cm og 185cm.Vennligst send et bilde i helfigur og et bilde av ansikt (helst uten sminke), pluss høydemål og hvordan vi kan kontakte deg. Bilder og info sendes til: infoATosloco.no (vi fikk ikke sette inn alfakrøll her i annonsen..).

Du vil bli innkalt til en casting i august om du har det image vi er ute etter. Hint: Vi søker sunne og veltrente unge kvinner og menn fra alle nasjonaliteter.

Betaling: TFP. Trade For Prints er en type samarbeid mellom modell og fotograf der fotografen samtykker i å gi modellen bilder fra en photoshoot, i bytte mot modellens tid. Dette er en veldig vanlig samarbeidsform over hele verden. Betalingen er styling og profesjonelle bilder av deg selv (inkludert retouching), som i seg selv er verdt noen tusen kroner. Drømmer du om å ha en modell karriere, er dette også noen fine bilder å presentere i din portofolio. Dessuten vil det åpne seg dører for å knytte kontakter i Oslo`s moteverden, være med på spennende oppdrag og få nye bekjentskaper.Ordnede forhold med kontrakt. Muligheter for langsiktig kontrakt med Osloco som senere kan by på betalte modelljobber. Vi ser frem til å høre fra deg! Hilsen Maria & Erlend, Osloco Streetwear


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs