Del Kæreste- eller ægtepar til dokumentarv - løn!

Kæreste- eller ægtepar til dokumentarv - løn!

Løn: Løn

KÆRESTE- ELLER ÆGTEPAR SØGES TIL 2 KORTE DOKUMENTARFILM

(Bemærk: Ingen offentlig fremvisning af filmen vil finde sted)

Til optagelserne af to korte dokumentarfilm på cirka 2-4 minutter stykket, søger Mat Film et kæreste- eller ægtepar. Filmene er båret af interviews om kærlighed og parforhold - både om det smukke og det svære.

Jeres deltagelse er med til at hjælpe andre par til at få et stærkere, mere harmonisk forhold. Filmene skal bruges i forbindelse med en række pædagogiske workshops, som afvikles af psykologer på Center For Familieudvikling (CFF). CFF er en non-profit organisation og hjælper årligt mange familier og par med at forebygge konflikter og overkomme kriser, bl.a. ved pædagogiske kurser. (Læs evt. mere på familieudvikling.dk)

Som par opfylder I gerne følgende kriterier:

I er et sted i 30’erne eller 40’erne.

I har gerne ét eller flere børn

I kan afsætte cirka 6 timer til optagelser

I skal have været sammen i minimum 5 år



Optagelserne til de 2 dokumentarfilm vil foregå over en enkelt dag, gerne hos jer selv, skulle dette være ønskeligt. Som tak for jeres deltagelse vil I blive kompenseret med 2000 kroner samt et tilbud om et gratis “par-tjek”, dvs. en konsultation med en parforholdspsykolog hos CFF, der hjælper jer med at identificere, hvordan I kan få et endnu stærkere parforhold - læs evt. mere på www.par-tjek.dk

Filmene vil ikke blive vist via offentlige distributionskanaler såsom YouTube endsige være tilgængelige for andre end kursusholderne på CFF.

Såfremt I måtte være interesserede I at høre nærmere, må I meget gerne skrive og vedlægge et vellignende foto.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs