Del Skuespillere til afgangsfilm

Skuespillere til afgangsfilm

Vi er et ambitiøst hold fra KBH FILM & FOTOSKOLE, som er i gang med vores afgangsfilm “Flyvemaskinen”. Filmen handler om en lille dreng, der altid har drømt om at blive pilot ligesom sin far. Efter farens pludselige død, beslutter drengen sig for at bygge sin egen flyvemaskine, så han kan flyve op til sin far. Vi arbejder meget med rørende elementer som venskab, drømme, og det at miste og håndtere et pludseligt tab af ens nære.

I forbindelse med projektet søger vi:

- Oliver (hovedrolle): Dreng i alderen 6-15 år.

- Mor: Kvinde i alderen 28+

- Ven: Dreng i alderen 6-15 år.

- Far: Mand i alderen 28+

Da vi har et lavt budget til en stor produktion, arbejder vi alle frivilligt og kan derfor ikke tilbyde løn - dog sørger vi for forplejning og god stemning under optagelserne, samt transport til og fra settet.

Casting vil foregå HHV. lørdag d. 9. maj og mandag d. 11. maj på Trekronergade 126F, 2500 Valby på KBH Film & Fotoskole. Optagelserne vil finde sted omkring uge 21-22 (mere information følger) i og omkring KBH. Filmen vil efterfølgende blive vist på det store lærred i Grand Teatret d. 17. juni.

Synes du dette lyder spændende, og har du lyst til at få mere erfaring i at udfolde dig foran et kamera. samt være en del af et fantastisk og ambitiøst team, så send en mail med vellignende billeder.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs