Del Mænd ca.20-26 år til afgangsfilm

Mænd ca.20-26 år til afgangsfilm

UNGE MÆND SØGES TIL AFGANGSFILM FOR KBH FILM OG FOTOSKOLE

I forbindelse med vores afgangsfilm for Københavns Film og Fotoskole søger vi i alt 5 mandlige skuespillere i midttyverne (20-26) til at spille henholdsvis de 2 hovedroller, samt 3 afgørende biroller, der skal agere gamle gymnasiekammerater til den bærende hovedrolle.

Erfaring er ikke et krav, men god troværdighed og lysten til udfolde dig foran kameraet og tage del i et kreativt samarbejde.

Kortfilmen er en genfortolkning af Kældermennesket fra 1864, af Fjodor Dostojevskij.
Den unge mand K bryder med sin isolerede rutinetilværelse, da han opsøger gamle skolekammerater, til deres store overraskelse. Det i forvejen ubekvemme møde eskalerer til en uomgåelig konflikt, hvor K’s selvopfattelse kolliderer med de andres rationalitet, hvorefter de overlader ham til sig selv og fortsætter ud i natten. Men K følger efter og ender i en saunaklub, hvor han møder Silas.

Vi er en lowbudget produktion, med frivillige hænder og hoveder bag kameraet. Vi kan derfor ikke tilbyde løn, men lover selvfølgelig fuld forplejning på set og et godt, effektivt samarbejde!

Optagelser foregår i København i uge 21, med forbehold for noget opfølgende arbejde i uge 22. Filmen får premiere i Grand Teatret d. 17. juni 2015.

Castings afholdes løbende efter aftale i uge 19, på adressen:
KBH Film og Fotoskole
Trekronergade 126F
2500 Valby

Har projektet fanget din interesse, bedes du sende en mail, med 2 vellignende billeder, samt lidt info om dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs