Del Er du Danmarks næste Ninja Warrior?

Er du Danmarks næste Ninja Warrior?

Verdensomspændende tv-succes til Kanal 5 - er DU Danmarks næste Ninja Warrior?

Ninja Warrior – verdens vildeste forhindringsbane – kommer til Danmark. Og nu har DU chancen for at blive den næste Ninja Warrior.

Tusindvis af mennesker verden over har taget kampen op mod den krævende bane. Kun tre personer har besejret den. Nu er turen kommet til Danmark, hvor Kanal 5 til sommer giver en række modige og dygtige danskere chancen for at tage imod den ultimative udfordring i kampen om at blive Danmarks Ninja Warrior.

Så meld dig til castingen, hvis du tror, du kan gøre det, som kun tre i hele verden har gjort: Besejre Ninja Warrior-banen.

Skriv til os. Mailen skal indeholde følgende:
NAVN
ADRESSE
POSTNUMMER/BY
MAIL
TELEFONNUMMER
ALDER
BESKÆFTIGELSE
SPORTSGREN
HAR DU LAVET TV FØRHEN, I SÅ FALD HVAD?
HUSK AT VEDHÆFTE ET FOTO AF DIG SELV SAMT EN LILLE VIDEO, HVOR DU VISER NOGET OMKRING DIN FYSIK

Ninja Warrior-banen, der har taget verden med storm og indtil videre har været forbi mere end 18 lande, vil til sommer blive bygget op i hjertet af København, hvor optagelserne til programmet vil foregå. Her vil Pelle Hvenegaard og Christiane Schaumburg-Müller O’Connor kyndigt lede en række vovemodige deltagere igennem de udfordrende strabadser og finde svaret på, om Danmark kan levere en ægte Ninja Warrior.

Kanal 5 og Nordisk Film søger derfor netop nu gymnaster, sportsfolk, brydere, atleter og folk, der dyrker parkour eller kampsport – kort sagt ALLE de kvinder og mænd, der er fysisk og mentalt klar til den ultimative udfordring.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs