Del Mandlig skuespiller søges

Mandlig skuespiller søges

Til den ualmindelige site-specific-forestilling NV(V)IVD - Når Vandene (Virkelig) Ikke Vil Deles, der skal opføres til dette års CPH STAGE-festival.

Inspired by Bullshit opsatte sidste år iscenesættelsen "NV(V)IVD - Når Vandene (Virkelig) Ikke Vil Deles" midt på Sortedams Sø ved Dr. Louises Bro. Dette har vi fået lov til at gøre igen i år, men denne gang som en del af CPH STAGE-festival og med intet mindre end 5 forestillinger.

Iscenesættelsen kræver to roller, hvoraf den ene er besat af Christian Gade Bjerrum ("FAR", "A Savoir Is Present" og meget mere.) Derfor leder vi nu efter én der kan besætte den anden rolle i denne hæsblæsende offentlige kærlighedserklæring.

Som udgangspunkt er al arbejde på produktionen frivilligt, men vi arbejder i skrivende stund på at kunne honorere de to spillere, men vi kan ikke garantere noget. Vi lover til gengæld en fed oplevelse og mulighed for videre samarbejde.

Er du interesseret i at spille den forpinte Alek og bukke midt på Sortedams Sø for en unik publikumstribune, må du meget gerne sende os en mail med CV hurtigst muligt!

Vi håber at høre fra dig!


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs