Del Unge ca.15-20 år i Frederikshavn

Unge ca.15-20 år i Frederikshavn

Ligner du en af skuespillerne i TV 2s nye krimiserie 'Norskov' i en ung udgave? Så har du måske chancen for at komme til at medvirke i tv-serien, som optages i og omkring Frederikshavn i Nordjylland.

SF Film Production er netop nu i fuld gang med optagelserne til krimiserien 'Norskov', der vises på TV 2 til efteråret, og i den forbindelse søger produktionsselskabet fem unge look-a-likes, som har lyst til at medvirke.

Så hvis er mellem 15-20 år gammel og ligner en ung udgave af en af hovedrolleindehaverne Claus Riis Østergaard, Anne Sofie Espersen, Thomas Levin, Annemette Andersen eller Jacob Ulrik Lohmann, kan du sende en mail med oplysning om alder, højde, hvor i landet du bor, samt et vellignende billede til SF Film .

I første omgang skal der tages billeder, men du skal muligvis også medvirke i filmoptagelser. Derfor skal du have mod på at prøve skuespil af.
Læs også: TV 2 satser stort i 2015: Her er de nye tv-serier

Thomas Levin spiller den bærende hovedrolle som politimanden Tom Noack, som vender hjem til den by, han voksede op i og forlod for snart 20 år siden. Anne Sofie Espersen spiller Toms søster, Jackie, Claus Riis Østergaard er byens borgmester Martin, mens Jacob Ulrik Lohmann er byens storentreprenør, der går under navnet ”Bonden”. Annemette Andersen ses i rollen som Diana, der er mor til det unge ishockey-talent Mathias.

Lidt om 'Norskov'
Politidramaet 'Norskov' udspiller sig i en industriby i det nordlige Danmark langt fra København. Serien følger politimanden Tom Noack, der vender hjem til den by, han voksede op i og forlod for snart 20 år siden. Her tvinges han hurtigt tilbage i gamle relationer, og da han involveres i en narkoefterforskning, der kommer ganske tæt på hans gamle venner og familie, må han tage stilling til, hvad hans opgave og ansvar i virkeligheden er.
Læs også: Eksperternes dom: De vinder en Robert i aften

'Norskov', som optages i Frederikshavn, handler om at blive voksen og tage ansvar. Det er en serie om sammenhæng og tilhørsforhold. En serie, der beskæftiger sig med, hvad den enkelte kan gøre for fællesskabet, og hvad fællesskabet kan gøre for den enkelte.

Dunja Gry Jensen skriver manuskript, og Birgitte Stærmose instruerer de tre afsnit, der filmes i øjeblikket. Da optagelserne til 'Norskov' kun foregår i første halvår af 2015, skal du skynde dig, hvis du vil lægge billet ind på en af seriens unge roller.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs