Del Skuespillere til afgangsproduktion

Skuespillere til afgangsproduktion

I forbindelse med vores afgangsproduktion på KBHs film og foto skole. Søger vi følgende skuespillere til at besætte rollerne i vores kortfilmen:

Pige i 18-20 (hovedkarakteren, datteren. EN STOR FORDEL HVIS PERSONEN HAR KØRERKORT)

Pige 16-18 (datterens/hovedkarakterens lillesøster)

Mand i 50-60år (far til datteren)

Mand 45-55år (farbroderen)

Kvinde 40-55år (tanten, farbroderen kone)

Filmen handler om et forhold mellem far og datter som er sårbart, svært men stadig kærligt. Faren er deprimeret og rollerne mellem de to er derfor ombyttede, så datteren tager sig af faren. Historien udspiller sig under faren og datterens forberedelserne før og under farbroderens fødselsdag/reception som en historiens omdrejningspunkt.
Datteren forsøger at ordne det hele og få alt omkring hende inklusiv faren til at fremstå bedst muligt, så den lurende skandale faren repræsenterer så vidt mugligt bliver holdt for døren.
Historiens vendepunkt sker under denne fødselsdag/reception hvor hun skal holde en tale for onklen, her finder hun ud af, at faren er forsvundet og går ud til ham. I dette møde etableres det omsorgsfulde og tætte forhold mellem far og datter, hermed forsvinder datterens behov også for at dække over faren og få alting til at se perfekt ud.

Optagelserne vil finde sted omkring uge 47 og 48.
Vi er en gruppe unge ambitiøse filmfolk, men da vi går på en skole har vi desværre ikke mulighed for at give et honorar. Tilgengæld vil vi dække transportudgifter, forplejning under optagelserne, kvalificeret skuespilerfaring og evt. hjælp med produktion af et showreel som tak for hjælpen.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs