Del Skuespillere søges - løn!

Skuespillere søges - løn!

Gavekort: 500 kr

For KBH's kommune skal lave fem små dilemmafilm, som omhandler social kontrol – altså spørgsmål som ”hvem bestemmer, om jeg må få en ørering?”, ”Hvem bestemmer, om jeg må være sammen med drenge?”, ”Hvem bestemmer, hvilken uddannelse jeg skal have?” etc.
Der skal ca. afsættes fire timer pr. skuespiller til indspilning - samt tid til at lære manus at kende.
Filmproduktionen kommer til at foregå i København i perioden 18.-24. oktober.

Skuespillerne får gavekort som tak.
Vi søger:
- Fyr: Dansk, 15-17 år (spiller med i to film som hhv. ven, der har fået ørering og bliver drillet med det samt lillebror, som skal vælge uddannelse og møder sin fars ambitiøse forventninger)
- Fyr: Anden etnisk baggrund end dansk, 15-17 år (spiller med i en film, er på vej hjem fra karate sammen med venner - lille rolle)
- Fyr: Dansk, 16-19 år, høj, skrap (spiller med i to film som hhv. mobbende ven og ambitiøs storebror der læser medicin)
- Fyr: Anden etnisk baggrund end dansk, 15-17 år (spiller med i to film som hhv. en, der er på vej hjem fra karate sammen med venner samt sladrende storebror - små roller)
- Fyr: Anden etnisk baggrund end dansk, 15-17 år (spiller med i en film, er på vej hjem fra karate sammen med venner - lille rolle)
- Far: Anden etnisk baggrund end dansk, 45-55 år, streng, troende, nervøs for datters ry
- Onkel: Anden etnisk baggrund end dansk, 55-60 år, streng, troende, nervøs for nieces ry
- Far: Dansk, 45-55 år, ingeniør, konservativ, ambitiøs på søns vegne, bestemmende
- Pige: Dansk, 14-16 år (spiller med i to film, hvor hun er veninde)
- Pige: 14-16 år, anden etnisk baggrund end dansk (spiller med i tre film, som hhv. én, der bærer en stram bluse og bliver konfronteret med det af veninder, én der er forelsket i en fyr uden farens accept samt én der ikke må lave gruppearbejde med drenge for sin mor)
- Pige: 14-16 år, anden etnisk baggrund end dansk (spiller med i en film som veninde - streng/grov, 'mobber')
Pige: 14-16 år, anden etnisk baggrund end dansk (spiller med i en film, sidder ved cafébord og snakker lidt - lille rolle)
Pige: 14-16 år, anden etnisk baggrund end dansk (spiller med i en film, sidder ved cafébord og snakker lidt - lille rolle)
- Mor: Dansk, 45-55 år, husmor, sød (spiller med i en film, serverer the og siger et par små replikker - lille rolle)
- Mor: Anden etnisk baggrund end dansk, 45-55 år: (Spiller med i en film, er troende, konservativ/gammeldags - vil ikke have, at datter laver gruppearbejde med drenge).


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs