Del Statister til Afgangsfilm på Stevns!

Statister til Afgangsfilm på Stevns!

I uge 42 skal et hold fra Den Danske Filmskole til Stevns for at optage deres afgangsfilm på Stevns Fortet, og søger i den forbindelse en masse statister fra Stevns og lokalområdet til at være med i forskellige scener nede i bunkeren.
Filmen hedder I STYKKER og er en sci-fi film om tabt kærlighed, teknologi, natur og menneskehedens undergang.
Efter et totalt angreb fra en næsten almægtig kunstig intelligens, har en gruppe overlevende, søgt tilflugt i en underjordisk koldkrigsbunker.
En af de overlevende, og vores hovedperson, er Victor (27). Han er fanget i sin egen apokalypse: Victors store kærlighed, Sara, og ham splittede op lige før apokalypsen indtraf. I bunkeren bliver Victors forelskelse til en besættelse. Alt han vil er at komme ud af bunkeren og få Sara tilbage. Historien er fortalt i en fragmenteret form, hvor tider og steder glider sammen, i en fremtidsfilm om fortiden.

Filmen har Jens Sætter-Lassen, fra tv-serien ’1864’, og Rosalinde Mynster, fra tv-serien ’Badehotellet’ i hovedrollerne som Victor og Sara. Filmen får biografpræmiere i mindre biografer landet over og bliver desuden vist på DR i det nye år.
Vi søger alle slags mennesker: mænd og kvinde, unge og gamle, store og små til at spille nogle af de overlevende i bunkeren. Derudover søger vi også mænd af en bestemt bygning til at spille soldater i bunkeren.
Det drejer sig om TORSDAG DEN 16. OKTOBER det meste af dagen fra klokken 8-17. Hvis man kun har mulighed for at deltage noget af dagen, er I også meget velkomne. I får mulighed for at se hvordan film bliver optaget professionelt og tilbringe dagen med filmfolk og dygtige skuespillere

Vi glæder os til at se jer til en helt fantastisk dag!


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs