Del Danmark Har Talent 2014

Danmark Har Talent 2014

TV2’s store talentshow ’Danmark Har Talent’!

Danmark får nyt, stort talentshow!

Kom med til Danmarks mest underholdende auditions, når Falconer Salen åbner dørene for det kæmpe talentshow ’Danmark Har Talent’.
Du kender sandsynligvis både Susan Boyle og Paul Potts. Måske er du en af dem, der har set deres første auditions til Britain’s Got Talent utallige gange på YouTube og drømt lidt om at sidde dér blandt publikum og være med til at opleve de to stjerners talent før alle andre.

Det har du nu muligheden for i Danmark. TV2 har nemlig sikret sig de danske rettigheder til et af verdens største underholdningsformater Britain’s Got Talent og det bliver årets største TV underholdningsprogram.

Showet skal finde Danmarks største talent inden for sceneunderholdning og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan stille op med. I første omgang er det op til programmets dommere og i sidste ende op til seerne at kåre den deltager, der leverer den bedste underholdning. Det bliver sjovt, imponerende, katastrofalt, overraskende og fantastisk og du kan se det hele live fra publikumsrækkerne.

Danmark Har Talent bliver optaget over 6 dage i august med start fra d. 13. august i Falconer Salen, Frederiksberg.

Som publikum vil du få fornøjelsen af at opleve Amin Jensen (d. 18. og 19. august), Thomas Wivel (d. 13. og 15. august om aftenen samt hele d. 14. august) eller Henrik Abel (resten af dagene) som publikumsopvarmer. En af disse entertainere vil, med deres tilsammen 50 års erfaring i dansk showbizz, sørge for, at du får en uforglemmelig oplevelse.
NB!! Vær opmærksom på, at børn skal være +6 år.

Sted:
Falconer Centret – audition salen
Falkonér Allé 7
2000 Frederiksberg C

Dato: 13, 14, 15, 18, 19 og 20. august 2014.
Vi har to shows om dagen:
A: 12:15-17:00
B: 17:15-22:00

Skriv til talentpublikum(at)blu.dk og book dine billetter til TV2’s optagelser til Danmark Har Talent auditions:

Dato + A/B
Dit fulde navn
Telefonnummer + e-mail
Antal billetter

Når vi har registreret din booking vil du modtage en bekræftelse. Der er et begrænset antal billetter, så for at være sikker på at få billetter, bør du booke hurtigst muligt!


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs