Del Ophav Film søger medvirkende til ny dansk spillefilm!

Ophav Film søger medvirkende til ny dansk spillefilm!

Til ny dansk spillefilm, STJÅLEN UNGDOM, søger Ophav Film efter folk, der har lyst til at medvirke i forskellige mindre biroller og som statister.

Spillefilmen optages i perioden fra uge 31 til uge 34 i Silkeborg og omliggende mindre byer. Ophav Film kan desværre ikke tilbyde løn, men sørger selvfølgelig for udsøgt forplejning og for spændende og lærerige oplevelser under optagelserne.

STJÅLEN UNGDOM er et familieportræt fra provinsen. Sønnens verden vendes op og ned, da han får uforklarlige ansigtssmerter, og nu må familiens fire medlemmer hver især tage stilling til livets store spørgsmål.
Da de er mest splittede opdager de, at det eneste de i virkeligheden kan stole på, er hinanden. De må nu som familie prøve at stå sammen, for hvis man ikke har sin familie, hvem har man da?
(Hvis du vil vide mere om filmens handling, Ophav film eller andre informationer kontakt venligst på nedenstående email).

Til forskellige scener ønskes følgende biroller og statistroller at blive besat:

- Mænd, kvinder og børn i aldersgruppen 0 - 100 år til at spille konfirmationsgæster både medvirkende til kirkescener og en af hovedrollernes konfirmationsfest (inkl. roller med dialog).

- Mænd, kvinder og børn i aldersgruppen 0 - 100 år til at spille publikum til en folkeskoles sommerforestilling.

- Unge i aldersgruppen 13-15 til at spille elever, der både medvirker i klasseundervisning, sommerforestilling og konfirmationsscener (inkl. roller med dialog).

- 4 - 5 personer i aldersgruppen 40 - 70 år som stamgæster på Bodega (inkl. roller med dialog).

- 2 middelaldrene mænd som kollegaer til en af hovedrollerne

- Middelaldrene mænd og damer som elever til oplæringskursus med dialog-scener (inkl. roller med dialog).

- Mandlig cyklist med dialog med hovedrollen (inkl. dialog).

- Ældre mænd og kvinder som kirkegæster til begravelsesscene.

- Ældre mand eller kvinde som kirketjener

- Middelaldrene mand eller kvinde som lærer på en folkeskole

Hvis du er interesseret i at medvirke som en af de ovenstående roller så vedhæft 1-2 vellignende billeder af dig selv og send en e-mail med billederne, samt navn, adresse, alder og mobil nr. . Mærk venligst mailen "Stjålen Ungdom"


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs