Del Medvirkende til serie om kroppen

Medvirkende til serie om kroppen

DR3 leder efter medvirkende til en ny serie omkring kroppen

En ny dokumentarisk programserie til DR3 skal undersøge kroppen, når den er blevet udsat for ekstrem overbelastning. Derfor søger vi unge i alderen 20-40 år, der på den ene eller anden måde har oplevet omvæltninger med deres krop i håbet om at forbedre den.

Et af programmerne i serien kommer til at handle om plastikkirurgi. Vi leder efter en medvirkende, som har fået foretaget en eller flere plastikoperationer i udlandet som enten er gået galt, eller som har haft voldsomme bivirkninger. Personen skal ville fortælle sin historie og hvad der har ført personen til at få foretaget et plastikkirurgisk indgreb i et andet land. Vi vil også gerne høre om hvad det har betydet for dig, at du ikke fik den krop du drømte om i forbindelse med din operation.

Programserien handler ikke om at vise et entydigt billede af emnet, men oplyse andre unge om, hvordan det kan gå, hvordan man kan få hjælp og hvordan det kan forhindres. Der vil i programserien også være en ekspert på området, der fortæller om plastikkirurgi, forberedelse og konsekvenserne.

Din historie skal bruges til at informere, skabe forståelse og måske endda hjælpe andre unge inden det går galt for dem. Den skal også hjælpe til med at skabe forståelse for plastikkirurgi og afstigmatisere nogle af de fordomme, der eksisterer i samfundet.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, kan du kontakte os, hvor du fortæller os lidt om din historie. Derefter vil vi tage en uforpligtigende snak med dig.



Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs