Del Woman søger: Hvordan har du det med dit hår?

Woman søger: Hvordan har du det med dit hår?

Kære alle sammen,

Ville I overveje at lade jer kronrage, hvis I fik 10.000 kroner? Hvor vigtigt er håret egentlig for jer? Det vil vi gerne finde ud af på Woman, og vi skal derfor lave et tema dedikeret til jeres lokker – korte som lange.

Til temaet vil jeg gerne finde tre kvinder, der har hver sit forhold til deres hår. Jeg leder efter dig, der:

- Følger hårtrends på sammen måde, som fashionistaerne følger moden? Får du ultrakort pandehår og dip-dye, når Oh Land gør det? Havde du tungt pandehår, da Pernille Rosendahl havde? Eller fik du pixi-frisure samtidig med Jennifer Lawrence? Så er det dig, jeg leder efter.
- Jeg leder også efter dig, der er fuldstændig ligeglad, og som er kronraget eller har ultrakort hår af praktiske årsager. Dit hår betyder ikke noget for dig, og du er bedøvende ligeglad, om det er 1 mm eller ½ meter.
- Så vil jeg gerne finde dig, der er langhåret, og altid har været det. Dit hår er din stolthed, og du kunne aldrig finde på at eksperimentere med det. Hvis frisøren klipper mere end de aftalte to centimter af, bliver du hysterisk, og du ser vantro hovedrystende på de kvinder, der skifter hårfarve og frisure hvert år.

Kan du genkende dig selv i noget af overstående? Så hører jeg meget gerne fra dig! Send mig en mail, hvor du skriver lidt om dig selv, vedhæfter et billede af dig selv og dit hår, som du ser ud nu, og skriver din alder og dine kontaktoplysninger.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Kærlig hilsen

Cordelia Weber, Journalist på Woman


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs